№ 185 Про встановлення умов  оплати праці голові районної ради

  • Домівка
  • № 185 Про встановлення умов  оплати праці голові районної ради

УКРАЇНА

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

Житомирської області

РІШЕННЯ

 

Вісімнадцята  сесія                                                    VIІІ  скликання

від 28.05.2024 р. № 185

Про встановлення умов  оплати праці

голові районної ради

Відповідно до ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” (із змінами), районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити голові Бердичівської районної ради Олександру Балянову посадовий оклад відповідно Додатку 49 до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року №268 ( в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 30 квітня 2024року №484) у розмірі 24200,00 грн. (Двадцять чотири тисячі двісті гривень) .
  2. Встановити голові районної ради надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 10 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за 6 ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.
  3. Надавати голові районної ради допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради. Індексацію заробітної плати проводити згідно із чинним законодавством.
  4. Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання з 03.05.2024 року на період всього терміну перебування на посаді голови районної ради.
  5. Рішення від 17.12.2020 року №25 (зі змінами) вважати таким, що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету та комунальної власності.

 

Голова районної ради                                      Олександр БАЛЯНОВ