Сьогодні, у День пам’яті й перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Бердичівської районної ради вшановав пам’ять усіх жертв, всіх борців із нацизмом та тих, хто загинув вже  у наш час, захищаючи рідну землю від рашизму.

Тра 8, 2024

Сьогодні, у День пам’яті й перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов разом із заступником голови ради Володимиром Діхтярем, начальником Бердичівської районної військової адміністраціі Людмилою Димидюк та її заступниками, Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком вшановули пам’ять усіх жертв, всіх борців із нацизмом та тих, хто загинув вже  у наш час, захищаючи рідну землю від рашизму.

У ці травневі дні схиляємо голови перед дідами і прадідами, котрі принесли через лихоліття Другої світової війни любов до своєї Батьківщини, перед земляками, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російським окупантом. Доземно вклоняємося усім, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає наше право на життя у вільній незалежній своїй країні.

Слава подвигу ветеранів Другої світової!

Слава воїнам Збройних сил України!