1 вересня День Знань

Вер 1, 2024

Дорогі школярі, вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення.

1 вересня завжди насичений різноманітними емоціями день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Особливо хвилюючий цей день для першокласників, які вперше у своєму житті переступають поріг школи та поринають у незвіданий світ пізнання. Не менш важливим цей день є і для старшокласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Тож сьогодні хочу побажати усім школярам, студентам  незабутніх вражень , нових відкриттів та пізнання  світу. Нехай здійсняться  мрії та сподівання батьків, які хочуть бачити своїх дітей успішними, розумними  та мудрими, вихованими та сповненими натхненної праці.

Вчителям – наснаги та терпіння. Нехай ваші старання, самовіддана праця, мудрість  та турбота повернуться до вас сторицею.

Бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, віри у свої сили,  творчих успіхів та здійснення усіх найзаповітніших мрій. Нехай цей сонячний  першорвересневий день принесе  тепло та  гарний настрій у кожен клас, кожну родину.

З повагою

Голова районної ради                                                Олександо БАЛЯНОВ