Про дострокове припинення повноважень депутата районної  ради Муца В.П.

  • Домівка
  • Про дострокове припинення повноважень депутата районної  ради Муца В.П.

УКРАЇНА
БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА
Житомирської області

Проект РІШЕННЯ

Сімнадцята   сесія                                                                         VIІІ  скликання

від    №

Про дострокове припинення повноважень
депутата районної  ради Муца  В.П.

Розглянувши особисту заяву депутата Бердичівської районної ради восьмого скликання Муца Віктора Петровича, обраного депутатом на перших виборах депутатів Бердичівської районної ради Житомирської області за виборчим списком від Житомирської обласної партійної організації політичної партії «Слуга народу», про складання ним депутатських повноважень, відповідно до пункту 10 частини 1 статті 43, частини 1 статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 частини 2, статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Закону України «Про місцеві вибори», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регламенту,  депутатської , законності та правопорядку  районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Достроково припинити повноваження депутата Бердичівської районної ради восьмого скликання Муца Віктора Петровича у зв’язку з його особистою заявою про складання ним депутатських повноважень.
  2. Повноваження депутата Бердичівської районної ради восьмого скликання Муца Віктора Петровича припиняються з дня ухвалення цього рішення.
  3. Направити копію рішення Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради  до Бердичівської районної територіальної виборчої комісії для вирішення питання про заміщення депутата в порядку, встановленому статтею 283 Виборчого Кодексу України.
  4. Апарату районної ради оприлюднити це рішення на офіційному сайті Бердичівської районної ради.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської , законності та правопорядку.

Голова районної ради                                                    Олександр БАЛЯНОВ