Про Звернення депутатів Бердичівської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України, Головного сервісного центру МВС щодо відновлення надання послуг територіальним сервісним центром № 1842 міста Бердичева

  • Домівка
  • Про Звернення депутатів Бердичівської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України, Головного сервісного центру МВС щодо відновлення надання послуг територіальним сервісним центром № 1842 міста Бердичева

УКРАЇНА

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

Житомирської області

Проект РІШЕННЯ

 

Вісімнадцята    сесія                                                                        VIІІ  скликання

від                    №

Про Звернення
депутатів Бердичівської районної ради
до Кабінету Міністрів України,
Міністерства внутрішніх справ України,
Головного сервісного центру МВС
щодо відновлення надання послуг
територіальним сервісним центром
№ 1842 міста Бердичева

Відповідно до статей 10, 43  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Схвалити текст Звернення депутатів Бердичівської  районної  ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України, Головного сервісного центру МВС щодо відновлення надання послуг територіальним сервісним центром № 1842 (додається).
2.Доручити голові Бердичівської  районної ради О. Балянову підписати текст звернення.
3. Апарату районної ради надіслати текст звернення до визначених пунктом 1 адресатів.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію районної ради з питань регламенту, депутатської  етики, законності та правопорядку.

 

Голова ради                                                                         Олександр БАЛЯНОВ

 

Текст звернення

 

Ми, депутати Бердичівської районної  ради, з метою забезпечення доступності та якісного надання адміністративних послуг, з огляду на потреби мешканців територіальних громад Бердичівського району звертаємось до Вас із проханням відновлення екзаменації на право отримання посвідчення водія в територіальному сервісному центрі № 1842 міста Бердичева.

Зупинка екзаменації в зазначеному сервісному центрі суттєво позначилася на наданні послуг громадянам та спричинила незручності для мешканців не лише Бердичівської міської територіальної громади, але й дев’яти суміжних територіальних громад, включаючи Гришковецьку,  Семенівську, Райгородоцьку, Швайківську, Андрушівську, Ружинську  та громади інших районів, що підкреслює його важливість для великої кількості мешканців.

Діяльність центру визначалася високим ступенем доступності та зручності для наших мешканців, забезпечуючи їм можливість отримати різноманітні послуги, які надавались центром, в одному місці.

Призупинення екзаменації  суттєво впливає на соціально-економічний розвиток регіону, оскільки воно обмежує доступ громадян до важливих адміністративних ресурсів. Важливо враховувати, що найближчі територіальні центри розташовані на великій відстані від нашої громади, що створює додаткові труднощі для мешканців.

Проаналізувавши ситуацію та враховуючи висловлені скарги громадян, ми приходимо до висновку, що призупинення екзаменації в сервісному центрі суттєво ускладнило доступ жителів громад району до необхідних адміністративних послуг, а відновлення його діяльності сприятиме доступності громадян до отримання послуг, які надаються сервісним центром та позитивному розвитку громад.

Враховуючи важливість територіального сервісного центру № 1842 для забезпечення доступності громадян до адміністративних послуг та беручи до уваги їх потреби, ми звертаємося до  Вас із проханням  вжити всіх необхідних заходів для відновлення екзаменації на право отримання посвідчення водія.

 

За дорученням депутатів

Бердичівської районної ради

Голова районної ради                                     Олександр БАЛЯНОВ