№ 108 Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Бердичівської  окружної прокуратури на території Бердичівського району упродовж 6 місяців 2022 року.

  • Домівка
  • № 108 Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Бердичівської  окружної прокуратури на території Бердичівського району упродовж 6 місяців 2022 року.

УКРАЇНА
БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА
Житомирської області

РІШЕННЯ

Одинадцята   сесія                                                                          VIІІ  скликання

від 19.08.2022  № 108

Про стан законності, заходи щодо її зміцнення
та результати діяльності Бердичівської  окружної
прокуратури на території Бердичівського району
упродовж 6 місяців 2022 року.
Відповідно до пункту 36 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про прокуратуру», заслухавши та обговоривши інформацію керівника Бердичівської окружної прокуратури Віталія Шпака про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Бердичівської окружної прокуратури на території Бердичівського району упродовж 6 місяців 2022 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Бердичівської окружної прокуратури на території Бердичівського району упродовж 6 місяців 2022 року, взяти до відома (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

 

Голова Бердичівської

районної ради                                                   Олександр Балянов