№ 124 Про включення об’єктів майна до Переліку першого типу

  • Домівка
  • № 124 Про включення об’єктів майна до Переліку першого типу

УКРАЇНА
БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА
Житомирської області

РІШЕННЯ

Тринадцята    сесія                                                                          VIІІ  скликання

від   21.02.2023 № 124

Про включення об’єктів майна
до Переліку першого типу

Відповідно до статті 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету та комунальної власності Бердичівська районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Включити в Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro. Продажі  частину приміщень другого поверху, що знаходяться за адресою м. Бердичів, вул. Садова, буд. 3, ( каб. №11, №12,№13,№14), 4 кімнати загальною площею 119,2 кв.м.

2.РМ КРЕП  Бердичівської районної ради оприлюднити Перелік  об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна» та вчинити усі необхідні дії, пов’язані з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету та комунальної власності.

 

 

Голова Бердичівської

районної ради                                                   Олександр БАЛЯНОВ