№ 25 Про виплати голові районної ради

  • Домівка
  • № 25 Про виплати голові районної ради

trizyb1

Україна

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Другої сесії                                                                               VIІІ скликання

 

від 17.12.2020року № 25

Про виплати голові районної ради

 

Відповідно статей 15, 21, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), районна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Здійснювати щомісяця  преміювання голови районної ради у розмірі 100 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час у межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради.

2. Встановити голові районної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

3. Надавати голові районної ради допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради. Індексацію заробітної плати проводити згідно із чинним законодавством.

4. Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання з 17.12.2020 року на період всього терміну перебування на посаді голови районної ради.

 

Голова районної ради                                      Олександр БАЛЯНОВ