№ 29 Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради

  • Домівка
  • № 29 Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради

УКРАЇНА

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  Р І Ш Е Н Н Я

 

Друга сесія                                                                 VIII скликання

від 24.12.2020 року № 29

Про структуру та чисельність

виконавчого апарату

районної ради

 

Відповідно до статей 43, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 62 Розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення районної ради від 17.12.2020 № 19 «Про реорганізацію районних рад», районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити структуру виконавчого апарату Бердичівської районної ради у чисельності десять  працівників з 01.01.2021 року згідно з додатком.

2. Витрати на утримання районної ради та її виконавчого апарату здійснювати  відповідно до рішення районної ради про районний бюджет на відповідний рік.

3.Прийняти до відома продовження діяльності виконавчого апарату Андрушівської районної ради та виконавчого апарату Ружинської районної ради до завершення передбаченої законодавством процедури звільнення працівників та приєднання зазначених районних рад до Бердичівської районної ради.

4.Передбачити кошти в районному бюджеті Бердичівського району на 2021 рік на забезпечення виплат, обов’язкових платежів працівникам виконавчого апарату Ружинської районної ради та виконавчого апарату Андрушівської районної ради до завершення процедури звільнення працівників.

5.Рішення районної ради  від 07.02.2020  року №553  «Про структуру та чисельність  виконавчого апарату районної ради»  вважати таким, що втратило чинність.

 

Голова районної ради                                        Олександр БАЛЯНОВ

Додаток до рішення районної ради від 24.12.2020 року № 29