№ 34 Про Марущака М.М.

Україна

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Друга сесія                                                                                  VІІI скликання

 

від 24.12.2020 року № 34

Про Марущака М.М.

 

Розглянувши звернення Марущака Миколи Миколайовича щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», у зв’язку зі звільненням його з посади голови Ружинської районної ради 7 скликання на підставі закінчення строку повноважень відповідно до частини другої статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», довідку видано виконавчим комітетом Ружинської селищної ради від 23.11.2020 р. за вих. № 1063 про неможливість його працевлаштування на попереднє місце роботи (звідки він йшов на виборну посаду) та іншу рівноцінну роботу, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020р. № 1009-ІХ, статті 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Постановою Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. № 807-ІХ, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету та комунальної власності, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити Марущаку Миколі Миколайовичу у виплаті середньої заробітної плати, яку він отримував на виборній посаді голови Ружинської районної ради на період працевлаштування.

2. Рекомендувати Марущаку Миколі Миколайовичу, для надання попереднього місця роботи (посади), яку він виконував (займав), звернутися до Ружинського селищного голови відповідно до абзацу другого частини першої статті 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

 

 

Голова районної ради                                             Олександр БАЛЯНОВ