№ 98 Про  припинення  права  оренди  земельної ділянки та розірвання договору оренди землі

  • Домівка
  • № 98 Про  припинення  права  оренди  земельної ділянки та розірвання договору оренди землі

УКРАЇНА

БЕРДИЧІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Восьма сесія                                                                        VIІI скликання

від 16.12.2021 року  № 98

Про  припинення  права  оренди  земельної

ділянки та розірвання договору оренди землі

Розглянувши клопотання директора ТОВ «Образ плюс» Томчука Сергія Миколайовича про припинення дії договору оренди землі у зв’язку зі зміною власника об’єктів нерухомого майна, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 10, 122, 126, 141 Земельного Кодексу України, статей 31, 34 «Про оренду землі»,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити Товариству з обмеженою відповідальністю «Образ плюс» право оренди земельної ділянки, у зв’язку з набуттям іншою особою права власності на будівлі, які розташовані на земельній ділянці комунальної власності Бердичівської районної ради площею 0,0573 га (кадастровий номер  1810400000:01:020:0251) розташованою за адресою: м. Бердичів, вул. 30- річчя Перемоги, 26, Житомирської області для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

2. Розірвати договір оренди землі від 25.10.2021 року № 3, укладений між Бердичівською районною радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Образ плюс»

3.Рекомендувати товариству з обмеженою відповідальністю «Образ плюс» зареєструвати  припинення права оренди відповідно до норм чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин та екології, водних ресурсів.

 

Голова районної  ради                                                          Олександр БАЛЯНОВ