87-річниця створення Житомирської області

Вер 22, 2024

Шановні жителі Житомирщини!

Сердечно вітаю вас із 87-ю річницею створення Житомирської області! Це свято нагадує нам про багату історію та глибокі традиції нашого краю. Ваша щоденна праця, мудрість та любов до рідної землі створюють те майбутнє, яке ми всі прагнемо бачити – мирне, заможне та сильне.

Сьогодні, у важкий для нашої країни час, ми особливо цінуємо кожен день миру. Ця річниця – не просто нагода згадати історію, але й нагода вклонитися тим, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу свободу та незалежність. Наші герої, українські воїни, серед яких і жителі Житомирщини, стоять на передовій, захищаючи нас від російської агресії. Їхня мужність, відвага та самопожертва – це приклад для всіх нас.

Ми зобов’язані пам’ятати і підтримувати кожного, хто сьогодні віддає своє життя за мирне небо над Україною. Нехай наша спільна молитва за перемогу, за мир і за кожного воїна буде тією силою, що об’єднує нас у ці непрості часи.

Зичу всім міцного здоров’я, незламної віри у краще майбутнє, мирного неба і подальших успіхів у розбудові рідної області. Вічна слава нашим героям та слава Україні!

Зі святом, дорогі земляки!

З повагою

Голова районної ради                                          Олександр БАЛЯНОВ