25 квітня у Вчорайшенській громаді в рамках акції “Троянда Пам’яті “, ініційованої Бердичівською районною радою, родини загиблих Героїв посадили алею троянд.

Кві 29, 2024
Троянди Пам’яті у Вчорайшенській громаді.
25 квітня у Вчорайшенській громаді в рамках акції “Троянда Пам’яті “, ініційованої Бердичівською районною радою, родини загиблих Героїв посадили алею троянд. Вшанували пам’ять про справжніх Героїв, воїнів-земляків, які загинули у боях за волю і незалежність українського народу жителі громади, керівники та представники депутатського корпусу Бердичівської районної ради, керівництво громади.
На жаль, Герої, які були цілим Всесвітом для своїх рідних, вмирають, вони гинуть на полі бою від ворожих куль та снарядів. Але вони вічно будуть жити у наших серцях, залишаючись духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь і пам’ятати про їх подвиг маємо щодня, розуміючи про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою Свободу.
Честь і слава нашим Героям!
Маємо зробити усе від нас залежне, аби їхня жертва не була марною.
P.S. Бердичівська районна рада висловлює свою щиру вдячність генеральному директору ТОВ “Декоплант” Сергію Безкостому за благодійну допомогу у вигляді кущів троянд, які були висаджені в Пам’ять про загиблих Героїв.