Розширене спільне засідання  постійної комісії з питань земельних відносин та екології, водних ресурсів та робочої групи щодо вивчення екологічного становища та стану екологічної безпеки на території району

Лют 13, 2024

Сьогодні , 13 лютого 2024 року в приміщенні малої зали районної ради відбулося розширене спільне засідання  постійної комісії з питань земельних відносин та екології, водних ресурсів та робочої групи щодо вивчення екологічного становища та стану екологічної безпеки на території району. В роботі засіданні взяли участь голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, начальник районної військової адміністрації Людмила Димидюк,  заступник голови ради Володимир Діхтяр, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сергій Колумбовський, начальник Бердичівської дільниці БВУР р. Прип’ять Володимир Наумчук, завідувач Бердичівського районного відділу ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Олександр Запаринюк,  ряд фахівців з питань екології та охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль», представники громад району, депутати районної ради та громадські активісти.

В процесі роботи присутні обговорили питання очищення стічних вод ТОВ КЕС м. Бердичева,  розрахунків по проекту будівництва очисних споруд у м. Бердичеві та результати  зустрічі з проектантами  даного проекту, про відстріл диких тварин на території Бердичівського району, про проведення наради з головами територіальних громад, за участю представників Державної екологічної інспекції Поліського округу. Також учасників засідання було поінформовано  про результати розгляду запиту  районної ради  стосовно забруднення повітря ПАТ «Бердичівське АТП 1856», участь представників  робочої групи районної ради у водному форумі та організацію фотовиставки «Збережемо Гнилоп’ять».

По завершенню засідання голова районної ради Олександр Балянов вручив  подяку начальнику  Бердичівської дільниці БВУР р. Прип’ять Володимиру  Наумчуку  за вагомий особистий внесок у розвиток галузі водного господарства України та з нагоди 60-ти річного ювілею.